Onderneemster uit Denderleeuw is geregistreerde life planner

In een recent interview in Humo haalde gediplomerd filosoof en mediapersoonlijkheid Hugo Matthysen het nog eens aan: de onzekerheid is bij veel mensen anno 2015 erg groot.  Vooral over de vragen of mensen hun job zullen kunnen behouden en of hun kinderen nog wel werk zullen vinden,  beginnen de twijfels toe te slaan. Ook uit andere indicatoren, zoals over het toenemende aantal burn-outs, blijkt dat steeds meer mensen in de knoop liggen met zichzelf.

Voor Cynthia Ghysels, een vroegere Belgische kampioene kogelstoten uit Denderleeuw, die na haar studies rechten een mooie carrière uitbouwde in de verzekeringswereld, is het allemaal geen verrassing. Vorig jaar stapte ze zelf uit de ‘rat race’ om zich te vestigen als zelfstandig ‘life planner. “Het is de bedoeling om mensen te helpen met levenskeuzes” zegt ze.

Er zijn in België maar drie geregistreerde life planners”, vertelt ze. “We baseren ons op de methodologie van George Kinder, die heeft aangetoond dat geld vaak een enorm obstakel is dat mensen verhindert om te doen wat ze echt willen en om hun passie te volgen. Het is ondertussen mijn ervaring dat heel wat mensen de stap naar het ondernemerschap zouden zetten, als ze niet zo bang waren van de financiële implicaties.”

Als life planner geeft Cynthia Ghysels mensen inzicht in wat ze werkelijk willen en kunnen en ontwart ze de knopen die dat beletten.  “Zelf heb ik als alleenstaande moeder met 2 dochters van 16 en 18 ervoor gekozen om het leven te gaan leiden dat bij mij past en mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling helemaal tot uiting te brengen via mijn eigen bedrijf. Mijn verhaal inspireert anderen. En dat levert voor mezelf ook weer enorme voldoening op.”

Cynthia Ghysels kiest voor een aanpak met zes diepgaande gesprekken, waarvan de mensen die het traject hebben gevolgd getuigen dat het veel energie en goesting oplevert.  “Dat hoeft niet noodzakelijk door ook met een eigen bedrijf te beginnen”, besluit Cynthia Ghysels. “Het kan ook door in een bestaande functie meer ondernemerschap aan de dag te leggen.”

Op basis van haar jarenlange ervaring in business, gecombineerd met het klankbord dat zij als life coach is, helpt Cynthia Ghysels daarnaast ook groeiende kmo’s in hun herbronning en verdere uitbouw .

Door Geert Degrande op 6 mei 2015, Made in Oost-Vlaanderen

Privacy

De website www.cynthiaghysels.be is eigendom van Cynthia Ghysels bv, Dwarsstraat 42, 9470 Denderleeuw, KBO 0556 870 367 – BTW BE 0556.870.367 – RPR Dendermonde.

Wij respecteren uw privacy en nemen de bescherming ervan zeer serieus. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder. Door gebruik te maken van deze website en je gegevens na te laten, ga je expliciet akkoord met deze privacyverklaring en de verwerking van je persoonsgegevens. 

Welke gegevens bewaren en gebruiken wij? 

Enkel de gegevens die je zelf verstrekt bij de aanvraag van informatie of wanneer je klant bent, worden bewaard en verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.  Dit kunnen één van de volgende gegevens zijn: naam en voornaam, telefoonnummer, naam onderneming, straat en huisnummer, woonplaats en postcode, ondernemingsnummer, btw-nummer en e-mailadres. We gebruiken deze gegevens om met jou contact op te nemen en te communiceren, offertes en facturen uit te schrijven. We geven deze nooit aan een derde partij, behalve daar waar het wettelijk vereist is.

Nieuwsbrief

Jouw naam, voornaam en e-mailadres bewaren we in Mailchimp om jou een nieuwsbrief te sturen. Daarnaast verzamelt Mailchimp ook statistieken wanneer je onze nieuwsbrief leest. We gebruiken deze gegevens om de nieuwsbrief te verbeteren of eventuele problemen op te lossen. Mailchimp beveiligt je gegevens, maakt deel uit van het EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus je privacy. Je kan je eenvoudig uitschrijven via de link onder elke nieuwsbrief. 

Website

Deze website wordt beveiligd …

We gebruiken geen cookies.

Welke rechten heb je?

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens wij verwerken. Op deze website en in deze privacyverklaring doen we er alles aan om dat helder te maken. Heb je toch een vraag? Geef ons dan gerust een seintje.

Je beschikt over het recht om alle persoonsgegevens die we van jou hebben verwerkt, in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige persoonsgegevens kan je laten wijzigen of verwijderen. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder.

Wijzigbaarheid van deze privacyverklaring

Het is mogelijk dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt aangepast. Raadpleeg deze daarom regelmatig.