Met deze 7 tips word je gelukkig(er)

Een kwart van de Belgen geeft aan ongelukkig te zijn. Dat blijkt uit het Nationaal Geluksonderzoekvan de Universiteit Gent. Maar wat maakt je dan wél gelukkig(er)? Deze tips geeft Life Planner en Business Coach Cynthia Ghysels voor een gelukkiger leven:

1. Denk na over geluk
“Gelukkig zijn is een keuze en je kan dat geluk zelf deels in handen nemen”, zegt Ghysels. “Door een stuk bewuster te worden en na te denken over wat jou gelukkig maakt en wat een gelukkig leven is voor jou, sta je al een stap verder.”

2. Draag zorg voor jezelf
“Draag goed zorg voor jezelf, zorg ervoor dat je genoeg slaapt, dat je genoeg eet en drinkt”, geeft Ghysels mee. 

3. Aandacht voor jezelf
Regelmatig tijd vrijmaken voor jezelf is volgens de Life Coach bijzonder belangrijk. “Geef voldoende aandacht aan jezelf”, zegt ze. 

4. Job die je graag doet
Ook een fijne job hebben of een job doen die je graag doet, is belangrijk. Je spendeert heel wat tijd van je leven op je werk, dus het is belangrijk dat je doet wat je graag doet.

5. Dankbaar
Vaak beseffen we niet hoé gelukkig we zijn. “Het is belangrijk om af en toe eens stil te staan bij wat je al hebt in het leven, welke positieve dingen er al gebeurd zijn. Daar moet je dankbaar voor zijn.”

6. Zin geven
Je maakt zelf van je leven wat je wil, je maakt zelf keuzes die (deels) je geluk bepalen. “Geef zélf zin aan je leven”, zegt Ghysels. 

7. Kleine dingen
“Geluk zit niet altijd in de grote dingen, maar het zit vaak in de kleine, dagdagelijkse dingen van het leven”, zegt Ghysels. “Je hebt meer keuze dan je zelf denkt.”

15 maart 2018, vtm nieuws 

Privacy

De website www.cynthiaghysels.be is eigendom van Cynthia Ghysels bv, Dwarsstraat 42, 9470 Denderleeuw, KBO 0556 870 367 – BTW BE 0556.870.367 – RPR Dendermonde.

Wij respecteren uw privacy en nemen de bescherming ervan zeer serieus. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder. Door gebruik te maken van deze website en je gegevens na te laten, ga je expliciet akkoord met deze privacyverklaring en de verwerking van je persoonsgegevens. 

Welke gegevens bewaren en gebruiken wij? 

Enkel de gegevens die je zelf verstrekt bij de aanvraag van informatie of wanneer je klant bent, worden bewaard en verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.  Dit kunnen één van de volgende gegevens zijn: naam en voornaam, telefoonnummer, naam onderneming, straat en huisnummer, woonplaats en postcode, ondernemingsnummer, btw-nummer en e-mailadres. We gebruiken deze gegevens om met jou contact op te nemen en te communiceren, offertes en facturen uit te schrijven. We geven deze nooit aan een derde partij, behalve daar waar het wettelijk vereist is.

Nieuwsbrief

Jouw naam, voornaam en e-mailadres bewaren we in Mailchimp om jou een nieuwsbrief te sturen. Daarnaast verzamelt Mailchimp ook statistieken wanneer je onze nieuwsbrief leest. We gebruiken deze gegevens om de nieuwsbrief te verbeteren of eventuele problemen op te lossen. Mailchimp beveiligt je gegevens, maakt deel uit van het EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus je privacy. Je kan je eenvoudig uitschrijven via de link onder elke nieuwsbrief. 

Website

Deze website wordt beveiligd …

We gebruiken geen cookies.

Welke rechten heb je?

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens wij verwerken. Op deze website en in deze privacyverklaring doen we er alles aan om dat helder te maken. Heb je toch een vraag? Geef ons dan gerust een seintje.

Je beschikt over het recht om alle persoonsgegevens die we van jou hebben verwerkt, in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige persoonsgegevens kan je laten wijzigen of verwijderen. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder.

Wijzigbaarheid van deze privacyverklaring

Het is mogelijk dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt aangepast. Raadpleeg deze daarom regelmatig.