Onzeker over je toekomst? Schakel een professionele life planner in!

Zit je in deze tijden van digitale transformatie en disruptie nog goed in je vel? Ben je onzeker over je job? Heb je twijfels over de vraag of robots je plaats zullen innemen? Of zou je diep in je binnenste eigenlijk het liefst uit Vlaanderen vertrekken en schaapherder worden in de Schotse Highlands? Dan behoor je tot de groeiende groep van mensen die zich steeds vaker grote zinvragen stelt.

Om daarop een antwoord te vinden kunnen ze terecht bij Cynthia Ghysels, één van de 3 geregistreerde life planners in België.

Ruim 4 op de 10 organisaties (41%) geven in Groot-Brittannië aan dat ze het afgelopen jaar in toenemende mate getroffen te zijn door mentale gezondheidsproblemen, zoals angst en depressies. Dat blijkt uit de onlangs gepubliceerde jaarlijkse ‘Absence Management Survey’ van de Britse HR-beroepsorganisatie CIPD. In 2009 verklaarde slechts 24% van de organisaties een toename van het aantal mentale gezondheidsproblemen te hebben waargenomen op de werkvloer. De problematiek wordt steeds hardnekkiger en heeft te maken met de algemene economische en maatschappelijke onzekerheid.

Ook in ons land kunnen steeds meer mensen de zware druk die van alle kanten op hen weegt niet meer aan. 

Voor Cynthia Ghysels, een vroegere Belgische kampioene kogelstoten uit Denderleeuw, die na haar studies rechten een mooie carrière uitbouwde in de verzekeringswereld, is het allemaal geen verrassing.

In 2014 stapte ze zelf uit de ‘rat race’ om zich te vestigen als zelfstandig ‘life planner. “Het is de bedoeling om mensen te helpen met levenskeuzes”, zegt ze. 

”Er zijn in België maar 3 geregistreerde life planners”, vertelt ze. “We baseren ons op de methodologie van George Kinder, die heeft aangetoond dat geld vaak een enorm obstakel is dat mensen verhindert om te doen wat ze echt willen en om hun passie te volgen. Het is ondertussen mijn ervaring dat heel wat mensen de stap naar het ondernemerschap zouden zetten, als ze niet zo bang waren van de financiële implicaties.”

Als life planner geeft Cynthia Ghysels mensen inzicht in wat ze werkelijk willen en kunnen en ontwart ze de knopen die dat beletten.
“Zelf heb ik er als alleenstaande moeder met 2 dochters van 16 en 18 voor gekozen om het leven te gaan leiden dat bij mij past en mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling helemaal tot uiting te brengen via mijn eigen bedrijf. Mijn verhaal inspireert anderen.
En dat levert voor mezelf ook weer enorme voldoening op.” 

Cynthia Ghysels kiest voor een aanpak met 6 diepgaande gesprekken, waarvan de mensen die het traject hebben gevolgd getuigen dat het veel energie en “goesting” oplevert. “Dat hoeft niet noodzakelijk door ook met een eigen bedrijf te beginnen”, besluit Cynthia Ghysels. “Het kan ook door in een bestaande functie meer ondernemerschap aan de dag te leggen.”

Op basis van haar jarenlange ervaring in business, gecombineerd met het klankbord dat zij als life planner is, helpt Cynthia Ghysels daarnaast ook groeiende kmo’s in hun herbronning en verdere uitbouw.

Door Geert Degrande op 4 december 2015, Knack Go

Privacy

De website www.cynthiaghysels.be is eigendom van Cynthia Ghysels bv, Dwarsstraat 42, 9470 Denderleeuw, KBO 0556 870 367 – BTW BE 0556.870.367 – RPR Dendermonde.

Wij respecteren uw privacy en nemen de bescherming ervan zeer serieus. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder. Door gebruik te maken van deze website en je gegevens na te laten, ga je expliciet akkoord met deze privacyverklaring en de verwerking van je persoonsgegevens. 

Welke gegevens bewaren en gebruiken wij? 

Enkel de gegevens die je zelf verstrekt bij de aanvraag van informatie of wanneer je klant bent, worden bewaard en verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.  Dit kunnen één van de volgende gegevens zijn: naam en voornaam, telefoonnummer, naam onderneming, straat en huisnummer, woonplaats en postcode, ondernemingsnummer, btw-nummer en e-mailadres. We gebruiken deze gegevens om met jou contact op te nemen en te communiceren, offertes en facturen uit te schrijven. We geven deze nooit aan een derde partij, behalve daar waar het wettelijk vereist is.

Nieuwsbrief

Jouw naam, voornaam en e-mailadres bewaren we in Mailchimp om jou een nieuwsbrief te sturen. Daarnaast verzamelt Mailchimp ook statistieken wanneer je onze nieuwsbrief leest. We gebruiken deze gegevens om de nieuwsbrief te verbeteren of eventuele problemen op te lossen. Mailchimp beveiligt je gegevens, maakt deel uit van het EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus je privacy. Je kan je eenvoudig uitschrijven via de link onder elke nieuwsbrief. 

Website

Deze website wordt beveiligd …

We gebruiken geen cookies.

Welke rechten heb je?

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens wij verwerken. Op deze website en in deze privacyverklaring doen we er alles aan om dat helder te maken. Heb je toch een vraag? Geef ons dan gerust een seintje.

Je beschikt over het recht om alle persoonsgegevens die we van jou hebben verwerkt, in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige persoonsgegevens kan je laten wijzigen of verwijderen. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder.

Wijzigbaarheid van deze privacyverklaring

Het is mogelijk dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt aangepast. Raadpleeg deze daarom regelmatig.