Workshops – Inspired by Cynthia

‘Inspired by Cynthia’ zijn prikkelende inspiratiesessies waarin je individueel en in groep aan het werk gaat rond een gekozen thema. Cynthia Ghysels zorgt voor inhoud, diepgang, heel wat praktische tips en boeiende interactie. Een meerwaarde voor jou en jouw team en jouw event. Cynthia reist ook mee als klankbord en inspirator naar inspirerende plekken in België als in het buitenland waar jij met je team of een groep gelijkgestemden verblijft. Haar of één van haar inspiratiesessies boeken kan via info@cynthiaghysels.be of 0497/59 34 51. Welkom!

BALANS BEGINT BIJ JEZELF

Over work-lifebalance is al veel gezegd en geschreven. De alledaagse race tegen de tijd lijkt een spelbreker waar geen vat op te krijgen is. Drukte en verwachtingen maken moe en zorgen voor een gevoel van geleefd te worden. Vertragen om energie bij te tanken en tot rust te komen, lukt af en toe. Het verlangen om het anders of beter aan te pakken is er. Alleen is de vraag: hoe bouw ik aan een balans in mijn leven die ik kan aanhouden?

Deze workshop laat je ervaren wat de essentie is van een bewust en zinvol leven, een leven waarin jij balans ervaart in wat er voor jou toe doet en hoe je dat praktisch en concreet kan vertalen in je werk én je leven.

Je wordt je bewust van ‘waarom’ je doet wat je doet en hoe je dat in de realiteit van elke dag mogelijk maakt. Je leert hoe je omgaat met de tijd die ter beschikking is en hoe je effectieve tijd creeërt. Last but not least ontdek je hoe je energie aan jezelf levert en die op peil houdt.

MONEY MINDSET. GELUKKIG MET GELD

Heb jij het enkel druk? Of ben je ook gelukkig als ondernemer? Doe jij de dingen die je écht graag doet of wacht je op het winnend Lottobiljet om je droomleven te financieren? Durf je te vragen wat je waard bent of geef je jezelf weg zodat die leuke plannen verder weg dan ooit zijn? Hang je vastgeketend aan verplichtingen en patronen en wil je meer veerkracht door financiële vrijheid en gemoedsrust?

Dan zal Cynthia Ghysels met haar levensverhaal vast en zeker een eye-opener voor je zijn. In deze workshop neemt zij geld als uitgangspunt om te ontdekken wat je wil. Cynthia laat je ervaren wat Life Planning is en zet je op weg om 100% verantwoordelijk te worden voor je leven en de keuzes die je maakt, zowel privé als professioneel.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Cynthia Ghysels heeft de voorbije jaren veel nagedacht, opgezocht en gelezen over leiderschap omdat ze dat nodig had voor haar persoonlijk leiderschap (zowel in haar leven als haar werk), en omdat ze wist dat ze uit de ratrace wilde stappen om op haar eigen manier mensen en organisaties te laten bloeien en groeien.

Deze workshop laat je ervaren wat de essentie is van persoonlijk leiderschap en hoe je dat praktisch en concreet kan vertalen in je werk én je leven.

Je wordt je bewust van ‘waarom’ je doet wat je doet en hoe je dat in de realiteit van elke dag mogelijk maakt. Je leert hoe je omgaat met de tijd die ter beschikking is en hoe je effectieve tijd creëert. Last but not least ontdek je hoe je energie aan jezelf levert en die op peil houdt.

SAMEN IS BETER

Veel dingen in het leven zijn door samenwerking bereikt. Hoe zorg je ervoor dat samenwerken gesmeerd verloopt? Hoe zorg je ervoor dat samenwerken leuk blijft?

Het zal je niet verwonderen dat echte tijd, echte aandacht, echt luisteren, echte waardering en echte aanmoediging belangrijke ingrediënten zijn voor een effectieve en leuke samenwerking. Van tijd tot tijd samen stilstaan en reflecteren is bijzonder nuttig en geeft zuurstof om met volle kracht samen vooruit te gaan.

Samen is beter is een prikkelende en creatieve sessie waarin je vanuit echte tijd en echte aandacht individueel en in groep aan het werk gaat. Samen in alle rust rond de tafel zitten om je nog meer open te stellen voor elkaar en in vertrouwen elkaar te versterken.

Privacy

De website www.cynthiaghysels.be is eigendom van Cynthia Ghysels bv, Dwarsstraat 42, 9470 Denderleeuw, KBO 0556 870 367 – BTW BE 0556.870.367 – RPR Dendermonde.

Wij respecteren uw privacy en nemen de bescherming ervan zeer serieus. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder. Door gebruik te maken van deze website en je gegevens na te laten, ga je expliciet akkoord met deze privacyverklaring en de verwerking van je persoonsgegevens. 

Welke gegevens bewaren en gebruiken wij? 

Enkel de gegevens die je zelf verstrekt bij de aanvraag van informatie of wanneer je klant bent, worden bewaard en verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.  Dit kunnen één van de volgende gegevens zijn: naam en voornaam, telefoonnummer, naam onderneming, straat en huisnummer, woonplaats en postcode, ondernemingsnummer, btw-nummer en e-mailadres. We gebruiken deze gegevens om met jou contact op te nemen en te communiceren, offertes en facturen uit te schrijven. We geven deze nooit aan een derde partij, behalve daar waar het wettelijk vereist is.

Nieuwsbrief

Jouw naam, voornaam en e-mailadres bewaren we in Mailchimp om jou een nieuwsbrief te sturen. Daarnaast verzamelt Mailchimp ook statistieken wanneer je onze nieuwsbrief leest. We gebruiken deze gegevens om de nieuwsbrief te verbeteren of eventuele problemen op te lossen. Mailchimp beveiligt je gegevens, maakt deel uit van het EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus je privacy. Je kan je eenvoudig uitschrijven via de link onder elke nieuwsbrief. 

Website

Deze website wordt beveiligd …

We gebruiken geen cookies.

Welke rechten heb je?

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens wij verwerken. Op deze website en in deze privacyverklaring doen we er alles aan om dat helder te maken. Heb je toch een vraag? Geef ons dan gerust een seintje.

Je beschikt over het recht om alle persoonsgegevens die we van jou hebben verwerkt, in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige persoonsgegevens kan je laten wijzigen of verwijderen. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder.

Wijzigbaarheid van deze privacyverklaring

Het is mogelijk dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt aangepast. Raadpleeg deze daarom regelmatig.