Gelukscoach Cynthia Ghysels

In het Nationaal Geluksonderzoek van UGent en levensverzekeraar NN kwamen de Belgen te weten wat hen gelukkig maakt, maar vooral hoe zij samen kunnen werken aan een fijn en gelukkig leven. De specifieke levensdomeinen die aan bod kwamen, waren sociale relaties, gezondheid en inkomen. Tussen maart 2018 en maart 2019 presenteerde professor Lieven Annemans, titularis van deze NN leerstoel, op geregelde tijdstippen resultaten uit het onderzoek. 

Als gelukscoach bouwde Cynthia Ghysels verder op de resultaten van het Nationaal Geluksonderzoek. Op het platform ‘Gelukkige Belgen’, gelanceerd door NN, bracht zij geregeld concrete tips die Belgen helpen om hun geluk in eigen handen te nemen. Zij gaf interviews voor onder meer VTM, Joe, Qmusic, MNM, De Standaard, Het Nieuwsblad, HLN.

Enkele van haar tips:

• Geld is een fantastisch middel om je doelen waar te maken, zie het als iets positiefs in je leven. Pak je financiële administratie aan, zorg dat je alle aspecten ervan begrijpt en breng je financiële situatie in kaart. Zo krijg je inzicht, meer gemoedsrust en grip op je financiën. 

• Gezondheid is niet iets vanzelfsprekends, draag er zorg voor. Beweeg meer, ontspan en rust eens meer, eet gezond en slaap voldoende. Dat alleen al zorgt voor een betere fysieke en mentale gezondheid. 

• Neem de tijd om te investeren in je relaties met familie, vrienden, buren. Sta ook open om nieuwe mensen te leren kennen. Zorg voor echte aandacht, luister oprecht naar wat anderen willen vertellen en laat jezelf eens meer zien zoals je echt bent.

• Bepaal wat je wil met je leven, bekijk het ook eens vanuit een andere hoek. Breng meer structuur aan en beslis wat voor jou echt belangrijk is. Sta daar regelmatig bij stil en stuur bij.

• Geloof in jezelf en in je eigen sterktes. Focus op je mogelijkheden. Waardeer jezelf voor wie je bent en werk aan zaken waar je je vandaag nog onzeker voelt. Jezelf ontwikkelen zorgt voor meer geluk.

Privacy

De website www.cynthiaghysels.be is eigendom van Cynthia Ghysels bv, Dwarsstraat 42, 9470 Denderleeuw, KBO 0556 870 367 – BTW BE 0556.870.367 – RPR Dendermonde.

Wij respecteren uw privacy en nemen de bescherming ervan zeer serieus. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder. Door gebruik te maken van deze website en je gegevens na te laten, ga je expliciet akkoord met deze privacyverklaring en de verwerking van je persoonsgegevens. 

Welke gegevens bewaren en gebruiken wij? 

Enkel de gegevens die je zelf verstrekt bij de aanvraag van informatie of wanneer je klant bent, worden bewaard en verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.  Dit kunnen één van de volgende gegevens zijn: naam en voornaam, telefoonnummer, naam onderneming, straat en huisnummer, woonplaats en postcode, ondernemingsnummer, btw-nummer en e-mailadres. We gebruiken deze gegevens om met jou contact op te nemen en te communiceren, offertes en facturen uit te schrijven. We geven deze nooit aan een derde partij, behalve daar waar het wettelijk vereist is.

Nieuwsbrief

Jouw naam, voornaam en e-mailadres bewaren we in Mailchimp om jou een nieuwsbrief te sturen. Daarnaast verzamelt Mailchimp ook statistieken wanneer je onze nieuwsbrief leest. We gebruiken deze gegevens om de nieuwsbrief te verbeteren of eventuele problemen op te lossen. Mailchimp beveiligt je gegevens, maakt deel uit van het EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus je privacy. Je kan je eenvoudig uitschrijven via de link onder elke nieuwsbrief. 

Website

Deze website wordt beveiligd …

We gebruiken geen cookies.

Welke rechten heb je?

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens wij verwerken. Op deze website en in deze privacyverklaring doen we er alles aan om dat helder te maken. Heb je toch een vraag? Geef ons dan gerust een seintje.

Je beschikt over het recht om alle persoonsgegevens die we van jou hebben verwerkt, in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige persoonsgegevens kan je laten wijzigen of verwijderen. Wil je weten welke gegevens we van jou hebben? Contacteer ons via info@cynthiaghysels.be en we helpen je graag verder.

Wijzigbaarheid van deze privacyverklaring

Het is mogelijk dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt aangepast. Raadpleeg deze daarom regelmatig.